Wat is 'Mijn Account'?

Met 'Mijn Account' kun je een gebruikersaccount  aanmaken om het plaatsen van een bestelling makkelijker en sneller te laten verlopen.

Hoe maak ik een gebruikersaccount aan?

Klik op 'Mijn Account' in het menu aan de linkerkant van onze online shop en klik daarna op 'Een account aanmaken' (zie afbeelding linksonder). Op de registratiepagina zijn alle velden met een ster verplicht.

Qua privacy houden wij ons aan de geldende voorschriften over gegevensbescherming. Simpel gezegd betekent dit dat al je persoonlijke gegevens bij ons veilig zijn en uit handen van derden blijven.

Kan ik een bestelling plaatsen zonder een gebruikersaccount?

Ja, natuurlijk. Aan het begin van het betalingsproces geven wij je de mogelijkheid om door te gaan als gast. Echter, als je achteraf alsnog een account zou willen maken en je adresgegevens wilt opslaan voor de volgende keer, kun je ook nog een wachtwoord aanmaken op de orderbevestigingspagina. Je betalingsgegevens slaan we uit veiligheidsoverweging nooit op, dus die zal je altijd nog moeten invoeren bij het plaatsen van een bestelling.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Iemand van onze klantenservice kan je account op elk gewenst moment voor je verwijderen. Klik op deze link om ons een bericht te sturen.