Wat is een 'Mijn Account'?

'Mijn Account' is een account welke je kunt aanmaken om het plaatsen van een bestelling makkelijker en sneller te maken.

Hoe maak ik een gebruikersaccount (Mijn Account)?

Klik op 'Mijn Account' in het menu aan de linkerkant van onze onlinewinkel en klik op 'Maak account'. Op de registratiepagina zijn alle velden met een ster verplicht.

Wij houden ons aan de geldende voorschriften over gegevensbescherming. In principe betekent dit dat al je persoonlijke gegevens veilig en uit handen van derden blijven.

Kan ik een bestelling plaatsen zonder een Mijn Account?

Ja, natuurlijk. Aan het begin van het betalingsproces geven wij je de mogelijkheid om door te gaan als gast. Echter, als je een Mijn Account zou willen maken en je adresgegevens wilt opslaan voor de volgende keer, kun je een wachtwoord op de orderbevestigingspagina maken. We slaan betalingsgegevens nooit op.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

De klantenservice kan je account op elk gewenst moment voor je verwijderen. Klik op deze link om ons een bericht te sturen.