Waarom verdwijnen mijn artikelen uit de winkelwagen?

• Als het artikel in je winkelmand geplaatst wordt, controleren wij of deze nog beschikbaar is en daarna wordt dit gereserveerd in de kassa. Het kan echter zijn dat een andere klant je voor was met kopen, voordat het artikel voor jou gereserveerd werd.
  • Een artikel kan ook verdwijnen uit je winkelmand als je de pijltjes in je browser hebt gebruikt inplaats van te klikken op ‘verder winkelen’ in onze online shop.