Kan ik zelf kiezen voor een afleverlocatie bij levering op een DHL Parcelshop en Click & Collect winkels?

België en Nederland:

Ja, tijdens het afrekenen kun je zelf kiezen bij welke Click & Collect winkel of parcel shop we je pakket aan moeten leveren, wanneer je de bestelling betaalt via creditcard, factuur, PayPal of iDEAL. Op dezelfde pagina waar je de betalingsinformatie in je winkelmand hebt ingevuld, hoef je enkel te klikken op bijvoorbeeld ’Locaties zoeken’ of ’Kies Click & Collect winkel’ en daarna kies je voor het gewenste afleverpunt