Wat is de retourperiode voor kerstbestellingen?

Tijdens de feestdagen is onze retourtermijn verlengd.

Bestellingen die tussen 1 november en 31 december zijn geplaatst kunnen tot 31 januari met behulp van het meegeleverde retourlabel worden geretourneerd.

Tot 15 januari kun je ook je artikelen retourneren in een winkel die 'Online Return In Store' aanbiedt. Klik hier voor meer informatie over 'Online Return in Store' en om te kijken welke winkels meedoen.

Let op: De verlengde retourtermijn geldt niet voor artikelen die in de winkel zijn gekocht. Alle informatie over retourneren vind je op de kassabon.