Hoe kan ik contact opnemen?

CHAT  Bubble_chat.png
Klik op "chat met ons" om een gesprek te starten.
De knop is alleen beschikbaar tijdens openingstijden.

Openingstijden
Maandag 10:00-18:00
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 09:00-15:30
Zondag Gesloten

Onze klantenservice is gesloten op feestdagen.

WHATSAPP  WhatsApp.png
Neem contact met ons op WhatsApp

Let op! We ondervinden momenteel technische problemen met onze WhatsApp. Als je ons hebt geprobeerd om te bereiken en we niet binnen 24 uur hebben gereageerd, schrijf ons dan opnieuw.

E-MAIL email.jpg
Je mag ons ook mailen via customerservice@bestseller.com, of gebruik ons webformulier om contact op te nemen.

Als je vraag niet over een online bestelling of onze website gaat, kun je contact opnemen met ons hoofdkantoor via contact@bestseller.com.

Het hoofdkantoor kan je helpen met vragen over:

• Aankopen in de winkel
  • Informatie over winkels
  • Influencer samenwerkingen
  • Vacatures

OVER BESTSELLER
BESTSELLER is een internationaal familiebedrijf met een groot bereik binnen de modewereld. In het brede assortiment van individuele modemerken biedt BESTSELLER kleding en accessoires voor dames, heren, tieners en kinderen.

Producten worden op de markt gebracht en verkocht onder verschillende merken, zoals JACK & JONES, VERO MODA, ONLY, ONLY & SONS, SELECTED, VILA, OBJECT COLLECTORS ITEM, NOISY MAY, PIECES, Y.A.S, NAME IT en MAMALICIOUS