Welke bezorgopties en levertijden bieden jullie aan? Wat kost het?

Vanwege het Coronavirus kan de leveringstijd eventueel langer zijn dan normaal. Check de verwachte leveringstijd in check out. Onze excuses voor het ongemak.

Leveringswijze Tijd Prijs

Thuisbezorging (Bpost)*

2-4

werkdagen

€ 4.95 (free bij bestellingen boven from € 60)

Parcelshop afhaalpunt (Bpost)

2-4 werkdagen

€ 4.95 (free bij bestellingen boven from € 60)

Click & Collect (Bpost)

Om verdere risico's van besmetting met het coronavirus in te dammen is Click & Collect tijdelijk niet mogelijk.

€ 1.00 (free bij bestellingen boven from € 60)

Voor 17:00 besteld = Morgen in huis

1-2 werkdagen

€ 14.95

*Voor de optie "Levering aan huis - Bpost": is het mogelijk dat Bpost je bestelling bezorgt bij een pick-up locatie of een Decathlon winkel, zodat je de bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

• Bpost zal je informeren als je bestelling is omgeleid naar de dichtstbijzijnde pick-up locatie of Decathlon winkel, in plaats van je eigen huisadres.

Thuisbezorging (Bpost)

• Als je voor thuisbezorging kiest, zal je pakket voor je deur worden bezorgd: op werkdagen tussen 9:00 - 16:00 uur.
  • Als je niet thuis bent op het moment dat het pakket wordt bezorgd, zal de bezorger een bewijs achterlaten in de brievenbus met alle benodigde informatie over hoe je je pakket bij de dichtstbijzijnde Bpost Parcelshop kunt ophalen. Je kunt er ook voor kiezen om een ​​nieuwe bezorgtijd af te spreken.
  • Je pakket zal 15 werkdagen bij je Bpost Parcelshop beschikbaar zijn, daarna wordt het automatisch naar ons teruggestuurd.

Parcelshop afhaalpunt (Bpost)

• Je kunt uit 1000 verschillende Bpost Parcelshops kiezen als je een bestelling plaatst. Bpost Parcelshops kun je in bepaalde winkels vinden en je kunt daar je pakket afhalen van maandag t / m vrijdag.
  • Je ontvangt een e-mail of SMS als je pakket aangekomen is bij de door jou uitgekozen Bpost Parcelshop. Neem deze e-mail in legitimatie, zoals een rijbewijs of paspoort, mee naar de Parcelshop als je je pakket gaat afhalen.
  • We zullen je een herinnering per e-mail sturen als je je pakket nog niet hebt afgehaald. Na 15 werkdagen zal het pakket automatisch retour worden gestuurd naar ons. We zullen vervolgens het bedrag terugbetalen in je daar via e-mail over report.

Click & Collect (Bpost)

Om verdere risico's van besmetting met het coronavirus in te dammen is Click & Collect tijdelijk niet mogelijk.

• Kies voor Click & Collect als je op onze online shop besteld en laat je pakket leveren in één van onze uitgekozen winkels.
  • Als je je bestelling faced kun je in de winkelmand de gewenste winkel bij jou in de buurt kiezen.
  • DHL stuurt je een e-mail in SMS met informatie over de levering van je pakket in de ochtend van de dag dat je pakket wordt geleverd. Je kan je pakket binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag dat het pakket is geleverd ophalen. Neem je bestelbevestiging in ID mee als je je pakket ophaalt.
  • Als je je pakket niet binnen 14 kalenderdagen ophaalt stuurt de winkel het pakket terug naar ons. We willen vervolgens het volledige bedrag terugbetalen en je een bevestigingsmail sturen.

Express - Voor 17:00 besteld = Morgen in huis

• Als je voor de DHL Express verzendmethode kiest, zal je pakket binnen 1 tot 2 werkdagen worden bezorgd tussen 8:00 - 18:00 uur. Bestellingen die op vrijdag, zaterdag en zondag zijn geplaatst worden vaak de daaropvolgende dinsdag bezorgd.
  • Vlak voordat je pakket wordt bezorgd, krijg je van DHL een bevestiging via e-mail of sms dat je pakket onderweg is. DHL zal je ook een bevestiging sturen zodra het pakket is bezorgd.
  • Als je niet thuis bent op het moment dat het pakket wordt bezorgd, zal de DHL-bezorger een bewijs achterlaten in de brievenbus met alle benodigde informatie over hoe je een nieuwe bezorgtijd af kunt spreken. Als er binnen 30 dagen geen nieuwe afspraak is gemaakt, wordt je pakket automatisch naar ons teruggestuurd.
  • Wij zorgen dan voor de afhandeling van de terugbetaling en zullen je Hier per e-mail een bevestiging van sturen.