Hoe kan ik contact opnemen?

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG!

E-MAIL

Als je een vraag hebt over onze website of je online bestelling, dan kan je onze klantendienst bereiken via dit e-mailadres: customerservice@bestseller.com, of klik hier om ons meteen een bericht te sturen.

Als je vraag niet gaat over een online bestelling of onze website, richt je dan tot ons hoofdkantoor via dit e-mailadres: contact@bestseller.com

CHAT

Openingstijden
Maandag 10:00-18:00
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-15:30
Zaterdag 10:00-14:00
Zondag Gesloten

TELEFOON

Vanwege de maatregelen tegen het corona virus hebben wij niet de mogelijkheid om je te helpen via de telefoon. Neem alsjeblieft contakt met ons op via het contakt formulier en we zullen je zo snel mogelijk antwoorden. Het kan echter zijn dat we jouw verzoek in het Engels antwoorden. Dankjewel!

De klantenservice is gesloten op feestdagen en in het weekend.

OVER BESTSELLER

BESTSELLER is een internationaal familiebedrijf met een groot bereik binnen de modewereld. Met collecties van meer dan 20 individuele kledingmerken, biedt BESTSELLER fashion en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen.

Onze producten worden verkocht onder een groot aantal namen, zoals JACK & JONES, JACQUELINE DE YONG, MAMALICIOUS, NAME IT, NOISY MAY, OBJECT COLLECTORS ITEM, ONLY, ONLY & SONS, PIECES, SELECTED, VERO MODA, VILA CLOTHES en Y.A.S.