Ik heb een nieuwe retourlabel nodig. Hoe kan ik er een krijgen?

Je kunt zelf eenvoudig een retourlabel aanmaken door je retour gratis aan te melden via een van onze retourpagina's.

Door je retour aan te melden kun je je retour ook volgen via de retourpagina en word je geïnformeerd zodra je retour is aangekomen in ons magazijn.

Volg eenvoudig deze stappen en maak je retourzending gereed voor aflevering bij het dichtstbijzijnde pakketpunt.

Voor alle online bestellingen: vanaf het moment dat je je bestelling hebt ontvangen, heb je 100 dagen de tijd om artikelen te retourneren.

Als je al een account hebt:

• Log in op 'Mijn Account'
  • Ga naar 'Bestellingen' en klik op de bestelling met de artikelen die je wilt retourneren
  • Selecteer 'Artikelen Terugsturen' en registreer je retour online door de volgende instructies op de retourpagina te volgen.

Als je geen account hebt:

• Kies de website van het merk waar je je bestelling hebt geplaatst en klik op het logo van het merk om door te gaan naar de retourpagina:
jackjones.com Return Portal
veromoda.com Return Portal
only.com Return Portal
vila.com Return Portal
pieces.com Return Portal
bianco.com Return Portal
selected.com Return Portal
nameit.com Return Portal
y-a-s.com Return Portal
mamalicious.com Return Portal
onlyandsons.com Return Portal
jlindeberg.com Return Portal
noisymay.com Return Portal
objectci.com Return Portal
www.jjxx.com Return Portal