Kan jeg bytte eler returnere varer jeg haar kjøpt på nett i butikk?

ONLINE RETURN IN STORE

Ja. Hvis du viser frem returlappen din, kan du returnere eller bytte ubrukte varer med prislappen på fra utvalgte merker direkte i butikkene.

1. Forberedelse

• Sørg for at du returnerer varen i en deltakende butikk med samme merkenavn (f.eks. JACK&JONES varer i en deltakende JACK&JONES butikk).
  • Følgende butikker deltar:
    • JACK & JONES varer i JACK & JONES BUTIKKER.
    • VERO MODA varer i DELTAKENDE VERO MODA BUTIKKER.
    • J.LINDEBERG vare i J.LINDEBERG butikken i Oslo.

2. Bytte/Retur i butikk

• Retur: Du vil få en bekreftelse på din retur. Husk å be om en bekreftelse på retur. Du mottar ikke refundering fra butikken.
  • Bytte: Hvis du vil returnere en vare i butikken, vil du ikke motta refundering,

3. Refundering

• Butikken vil ikke refundere deg. I stedet mottar du automatisk refundering til samme betalingsmetode som du brukte da du kjøpte varene dine. Tilbakebetalingen vises på kontoen din etter 4-5 virkedager, avhengig av din banks vilkår og betingelser.
  • Klarna betaling: Hvis du har betalt med Klarna, vil beløpet for returen bli slettet fra din faktura, og du vil motta en ny oppdatert faktura. Hvis du returnerer alt på ordren, vil hele fakturaen bli kansellert. Hvis du mangler fakturaen din, kan du alltid laste den ned via hjemmesiden Klarna.com.