Kan jeg bytte eller returnere varer jeg har kjøpt i nettbutikken i en butikk?

ONLINE RETURN IN STORE

Ja, men vær oppmerksom på at ikke alle merker er deltakende. Sjekk de deltakende merkene i 'Forberedelse 1'.

Les her hvordan det fungerer:

1. Forberedelse

• Sørg for at du returnerer varen i en deltakende butikk med samme merkenavn (f.eks. JACK&JONES varer i en deltakende JACK&JONES butikk).
  • Du kan kun returnere eller bytte ubrukte varer med prislappen på.
  • Følgende butikker deltar:
    • JACK & JONES varer i JACK & JONES BUTIKKER.
    • VERO MODA varer i DELTAKENDE VERO MODA BUTIKKER.
    • J.LINDEBERG vare i J.LINDEBERG butikken i Oslo.

2. Bytte/Retur i butikk

• Retur: Du vil få en bekreftelse på din retur. Husk å be om en bekreftelse på retur. Du mottar ikke refundering fra butikken.
  • Bytte: Hvis du vil returnere en vare i butikken, vil du ikke motta refundering,

3. Refundering

• Butikken vil ikke refundere deg. I stedet mottar du automatisk refundering til samme betalingsmetode som du brukte da du kjøpte varene dine. Tilbakebetalingen vises på kontoen din etter 4-5 virkedager, avhengig av din banks vilkår og betingelser.
  • Klarna betaling: Hvis du har betalt med Klarna, vil beløpet for returen bli slettet fra din faktura, og du vil motta en ny oppdatert faktura. Hvis du returnerer alt på ordren, vil hele fakturaen bli kansellert. Hvis du mangler fakturaen din, kan du alltid laste den ned via hjemmesiden Klarna.com.