Hvor er bestillingen min?

Forsinket levering
Vi er for øyeblikket litt travlere enn vanlig, så være oppmerksom på at det kan ta 2 arbeidsdager ekstra før bestillingen din ankommer.

• Når du foretar en bestilling, vil vi sende deg en e-post.
  • Dette vil minne deg om hva som er i bestillingen, hvor pakken blir levert og juridiske aspekt, som vilkår og bestillinger.
  • Du vil også motta sporingsinformasjon via e-post når bestillingen er sendt.
  • Hvis du vil se tidligere og utestående ordrer, og få en raskere og enklere bestillingsprosess, kan du opprette din egen brukerkonto.
  • Registrer deg og logg inn ved å klikke på "Min konto" i menyen til venstre på siden.

MERK: Det kan ta 36-48 timer før du kan spore pakken. For å holde fraktkostnadene nede sender vi alle pakker fra vårt lager i Tyskland sammen i én lastebil. Derfor kan sporingen først starte når pakken har ankommet og er sortert i ditt land.