Hvor er bestillingen min?

Når du foretar en bestilling, vil vi sende deg en e-post. Dette vil minne deg hva som er i bestillingen, hvor pakken blir levert og alle juridiske ting, som vilkår og bestillinger. Du vil også motta sporingsinformasjon via e-post når bestillingen er sendt.

Hvis du vil vise tidligere og utestående ordrer og bare jevnt over nyte en raskere og enklere bestillingsprosess, kan du opprette din egen brukerkonto. Registrer deg og logg inn ved å klikke på "Min konto" i menyen til venstre på siden.

MERK: Det kan ta 36-48 timer før du kan spore pakken. For å holde fraktkostnadene nede sender vi alle pakker fra vårt lager i Tyskland sammen i én lastebil. Derfor kan sporingen først starte når pakken har ankommet og er sortert i ditt land.