Hvor er bestillingen min?

• Etter at du har lagt inn en ordre sender vi deg en bekreftelses-e-post med bestillingsdetaljer og forventet leveringsdato – Du kan også sjekke gjeldende leveringstid her for å se om det foreligger forsinkelser.
  • Vi sender alle våre pakker fra vårt lager i Tyskland. Når bestillingen din er sendt, mottar du også sporingsinformasjonen via e-post.
  • Det kan ta opptil 36-48 timer før du kan spore pakken. Sporingen kan først starte når pakken er kommet til sorteringsanlegget i ditt land. Hvis du ikke kan spore pakken din, har den nok ikke forlatt lageret vårt ennå.
  • Alternativt kan du sjekke statusen for bestillingen din, inkludert sporing, ved å logge inn med e-postadressen din og bestillingsnummeret i 'Kontroller din bestilling'.
  • For å sjekke bestillingen din, klikk her.
  • Vi anbefaler at du oppretter en 'konto' for enkelt å lagre og spore fremtidige bestillinger.