Hvordan å sende inn en bestilling?

Du kan lett sende inn en bestilling på nett. Vi tilbyr ikke bestilling via telefon eller e-post.

Bare trykk på 'Legg til kurv’ når du har valgt størrelsen og fargen på din artikkel, og denne vil legges i kurven.

Gå til kurven ved å klikke på ikonet oppe i høyre hjørne når du er ferdig å shoppe. Her finner du en oversikt over dine valgte artikler.

Nederst på høyre side, finner du delsummen, totalbeløpet, og fraktmetoden, som du fortsatt kan endre i neste trinn.

MERKNAD: For å bestille artiklene må du fullføre utsjekkingsprosessen. Hvis du har en promo eller rabattkupong, kan du taste den inn her ved å velge ‘Jeg vil bruke promo-kode ’.

Hvis alt er korrekt, kan du fortsette med utsjekkingsprosessen.

Du er kun tre trinn unna å fullføre din bestilling:

• Velg et fraktalternativ og tast inn din adresse
  • Velg en betalingsmetode.
  • Sjekk bestillingsinformasjonen din på nytt og betal