Hvilke leveransealternativer tilbyr dere?

Våre leveransemuligheter for Norge er oppgitt i tabellen nedenfor.

Leveransetype

Tid

Pris

Standardlevering (Bring)

4-6 arbeidsdager

79,00 NOK

Klikk & Hent (Bring)

4-6 arbeidsdager

29,00 NOK

Standardlevering (Bring)

Dersom du betaler din ordre med kredit- eller bankkort kan du selv bestemme hvilket postkontor/post-i-butikk din ordre skal sendes til (på samme side som du skriver inn din betalingsinfo).

Velger du å betale din ordre med Klarna faktura eller PayPal sendes pakken automatisk til det postkontor/post-i-butikk som ligger nærmest din adresse.

Så snart pakken er mottatt ved postkontoret/butikken, mottar du en SMS med informasjon om pakken din, samt hvor du kan hente den. Pakken vil ligge til avhentning på postkontoret/butikken i 14 dager, før pakken automatisk sendes i retur til oss.

Klikk & Hent (Bring)

Velger du Klikk & Hent levering når du bestiller i nettbutikken, blir din pakke levert til en av våre utvalgte butikker.

Når du gjennomfører bestillingen din, kan du i kassen velge din foretrukne butikk som ligger nærmeste deg. Husk å taste inn ditt mobilnummer og din e-postadresse, så sender vi deg en SMS og en e-post når din pakke er levert i butikken. SMS-en og e-posten inneholder en 4-sifret kode som skal presenteres i butikken ved henting.

Du kan hente pakken innen 14 kalenderdager fra den dag pakken har ankommet butikken. Du må vise SMS-en eller e-posten med den 4-sifrede koden og din ID når du henter pakken i butikken.

Henter du ikke pakken din innen 14 kalenderdager, blir den automatisk returnert til oss av butikken og vi vil refundere det fulle beløpet tilbake til deg. Vi sender deg en e-post når vi har mottatt returvaren og enda en e-post når vi har refundert beløpet du har til gode.

Sporing:

Så snart pakken din har forlatt vårt lager, vil du motta en e-post med et sporingsnummer, slik at du kan følge pakken til den når deg. Det kan ta 36-48 timer før sporingsinformasjon om pakken er tilgjengelig.

Leverer dere til Postboks-adresser?

Av sikkerhetsmessige grunner og for å beskytte våre kunders kredittdetaljer, sender vi ikke til postbokser.

Må jeg betale toll eller importavgifter?

Nei. Bortsett fra fraktkostnader, er det ingen ekstra avgifter eller ubehagelige overraskelser. Alle toll- og importavgifter er inkludert i prisene du ser i vår nettbutikk, og i ordrebekreftelsen.