Returfrakten (NOK 50.00) blir alltid trukket fra din refundering.

Tilbakebetalingen skjer innen 14 dager fra den dagen du sendte pakken i retur. Se mer informasjon under den betalingsmuligheten du har valgt:

Kredittkort

• Så snart vi har behandlet returvarene dine, tilbakebetaler vi beløpet og sender deg en bekreftelse på at refunderingen er utstedt.
  • Det kan ta mellom 2 og 30 dager før pengene er tilgjengelige på kontoen din. Dette avhenger av hvilken bank og kortutsteder du bruker.
  • Vi krediterer returen til samme konto som du benyttet ved kjøpet. Er kortet ditt utløpt på dato, tilbakebetaler vi automatisk til ditt nye kort.

Faktura/Konto

• Har du betalt fakturaen din, vil Klarna kundeservice ta kontakt med deg og sørge for at du får refundert pengene.
  • Har du ikke betalt fakturaen din, vil beløpet bli motregnet fakturabeløpet. Ønsker du å utsette betalingsfristen inntil returvarene er blitt registrert, kan du kontakte Klarna kundeservice.
  • Du kan alltid se din fakturasaldo på www.klarna.com/no

PayPal

• Så snart vi har mottatt returvarene dine, tilbakebetaler vi beløpet til din PayPal-konto.
  • Om du kan se beløpet som et tilgodebeløp hos PayPal eller om beløpet blir tilbakebetalt til bankkontoen din kommer helt an på hvordan du har satt opp din PayPal-konto.
  • Dette er utenfor vår kontroll, men det er enkelt og sikkert for deg å se innstillingene dine for PayPal-betalinger hos PayPal.

Gavekort

• Hvis du har betalt for en bestilling med et gavekort, vil vi gi deg et nytt gavekort med det fulle beløpet.
  • Hvis kjøpet ble betalt med en kombinasjon av et gavekort og en annen betalingsmåte, blir alltid kontantbetalingen refundert først.
  • Hvis det fremdeles er et restbeløp på gavekortet, vil du motta et nytt gavekort på den resterende saldo.