Jeg har et teknisk problem eller jeg kan ikke bruke den handlekurv. Hvordan kan jeg fikse dette?

Hvis det ser ut som du har tekniske problemer er det en rekke ting du kan gjøre for å prøve å fikse det.

Det første du må gjøre er å installere de siste oppdateringene for ditt operativsystem, hvis du har mulighet.

Det finnes et par mulige årsaker til at du har problemer med å bruke handlekurven:

• Du kan ha klikket tilbake i nettleseren din i stedet for å bruke "fortsett å handle"-koblingen på nettsiden.
  • Dine innstillinger for informasjonskapsler kan ikke akseptere våre nettsider. Kontroller innstillingene eller prøv å slette informasjonskapslene. Du kan gjøre dette via nettleserinnstillingene dine.
  • Din nettleserversjon er utdatert. Kontroller at du har den nyeste versjonen installert.

En annen kunde kan ha kjøpt den siste artikkelen før du rakk å fullføre bestillingen. Når du legger et element i handlekurven, er den ikke reservert for deg. Av og til kan en annen kunde ha kjøpt varen før du er ferdig i kassen.

Hvis du fortsatt har problemer med å bruke vår nettbutikk er Kundeservice alltid glade for å gi deg en hjelpende hånd. For å hjelpe dem å løse problemet så raskt som mulig er det best å ha følgende informasjon for hånden:

• Hvilket operativsystem bruker du? (f.eks. Windows Vista, Mac OS 9.0)
  • Hva slags nettleser bruker du? (f.eks. Google Chrome versjon 36, Safari 7.0, Internet Explorer 9, Firefox 31.0)
  • Hvilken URL prøvde du å få tilgang til? (e.g. http://shop.bestseller.com)
  • På hvilket tidspunkt og hvilken dato oppsto problemet?
  • Dukket det opp en feilmelding på skjermen? Vennligst copy paste dette.