Hvilke betalingsmåter finnes tilgjengelig?

Betalingsmåte  Gebyr
Kreditkort
KLARNA faktura  35 NOK
KLARNA konto
PayPal
Gavekort

Kredittkort

Vi aksepterer American Express, VISA, VISA Electron og MasterCard.

• Når du betaler med kort kan du bli videresendt til din bank for å verifisere kortet ditt.
  • Alle korttransaksjoner gjennomføres av ADYEN. På din kontoutskrift vises BESTSELLER samt ditt ordrenummer.

Faktura/Konto

Vi tilbyr betaling med faktura via betalingsselskapet Klarna AB. Du kan velge mellom 2 ulike fakturabetalinger:

• Klarna Faktura - der du betaler hele beløpet på én gang
  • Klarna Konto - der du velger å dele opp fakturaen

For å finne ut mer om Klarnas generelle vilkår og betingelser, klikk på denne linken: HTTPS://WWW.KLARNA.COM/NO/VILKAR

PayPal

• Vi trekker pengene dine med det samme betalingen er registrert hos oss.
  • Det pleier å ta et par minutter.
  • Dersom vi ikke er i stand til å levere pakken, vil vi refundere pengene via din Paypal-konto.

Gavekort

Du har mulighet for å betale med gavekort som enten er kjøpt i nettbutikken eller i en av BESTSELLERs butikker.