Hvilke betalingsmåter finnes tilgjengelig?

Betalingsmåte  Gebyr
Kreditkort
KLARNA faktura  35 NOK
KLARNA konto

Kredittkort

Vi aksepterer American Express, VISA, VISA Electron og MasterCard.

Når du betaler med kort kan du bli videresendt til din bank for å verifisere kortet ditt. Alle korttransaksjoner gjennomføres av ADYEN. På din kontoutskrift vil BESTSELLER samt ditt ordrenummer fremgå.

Faktura/Konto

Vi tilbyr betaling med faktura igjennom betalingsselskapet Klarna AB. Du kan velge mellom 2 ulike fakturabetalinger:

• Klarna Faktura - der du betaler hele beløpet på én gang
  • Klarna Konto - der du velger å dele opp fakturaen

For å finne ut mer om Klarnas generelle vilkår og betingelser, klikk på denne linken: https://www.klarna.com/no/vilkar

PayPal

Du kan også velge å betale med PayPal.

PayPal er en slags digital lommebok som trygt og sikkert husker dine betalingsopplysninger. Fordelen er at du trenger ikke skrive inn kortnummer og kontrollsifre, noe som gjør betalingen med PayPal mye raskere.

Vi trekker pengene dine med det samme betalingen er registrert hos oss. Det pleier å ta et par minutter. Du betaler naturligvis ikke noen ekstra gebyrer utenom fraktprisen.

Gavekort

Du har mulighet for å betale med gavekort som enten er kjøpt i nettbutikken eller i en av BESTSELLERs butikker.