Hva er retningslinjene for retur?

Hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere varen, tilbyr vi 30 dagers returret etter dagen fra mottakelse av pakken.

Returgebyr: 50,00 NOK – hvis du benytter den forhåndsbetalte returetikett.

Her er noen ting å ha i tankene:

• Vi tilbyr ikke bytte Du kan imidlertid bestille artikkelen på nytt
  • Artikkelen som returneres er ditt ansvar inntil vi mottar den. Derfor er det best å følge vår returguide for å beskytte dem mot skader og slitasje.
  • Vi refunderer artikler til prisen du kjøpte dem for - dette inkluderer elementer kjøpt på salg.
  • Alle varer blir kontrollert når vi får dem i retur.
  • Hvis du har mistet returseddelen bes du ta kontakt med Kundeservice for å få en ny.

Hvis du vil returnere en vare som ikke er et klesplagg, vennligst se de spesifikke retningslinjene for retur i produktbeskrivelsen.

Hvordan kan jeg returnere en bestilling?

For alle nettbestillinger kan du bruke vår enkle returprosess. Ved å bruke det samme sendebudet som ble brukt til leveranse, følg disse enkle trinnene:

• Legg varen tilbake i posen eller skoesken den kom i slik at den ikke tar skade på veien.
  • Oppgi grunn til retur-koden i det gule feltet på fremsiden av posen.
  • Ta returetiketten av returlappen og legg den til side.
  • Legg varene og returlappen i pakken de kom i.
  • Fjern den hvite stripen fra nederst på posen. Brett og forsegle bunnen.
  • Klistre på den forhåndsbetalte returetiketten og dekk over den eksisterende postetiketten.
  • Det var det: pakken er klar for retur. Lever pakken ved Bring.  Husk og få en kvittering som bevis på at du har returnert pakken.

Kan jeg bytte en vare?

Nei, du kan dessverre ikke bytte varen din hos oss, men du kan alltid legge inn en ny bestilling for å motta riktig vare. Varen som du ikke ønsker å beholde kan du enkelt sende i retur til oss, og så vil vi tilbakebetale deg. Ifølge lovgivningen har du alltid 14 dager til å sende tilbake uønskede varer, men som en ekstra service gir vi deg 30 dager.

Retur i butikkene
Det er mulig og returnere, samt bytte en J.LINDEBERG vare i J.LINDEBERG butikken i Oslo. Kvittering og returlapp skal fremvises ved returnering i butikk, innen 30 dager fra kjøpsdato. Ved reklamasjon må varen derimot returneres til oss ved hjelp av returetiketten som følger med i pakken.

Når kan jeg forvente min tilbakebetaling?

Tilbakebetalingen skjer innenfor 14 dager fra den dagen du sendte pakken i retur. Se mer informasjon under den betalingsmuligheten du har valgt:

Kredittkort

Så snart vi har behandlet returvarene dine, tilbakebetaler vi beløpet og sender deg en bekreftelse på at refunderingen er utstedt. Det kan ta mellom 2 og 30 dager før pengene er disponible på kontoen din. Dette avhenger av hvilken bank og kortutsteder du bruker.
Vi krediterer returen til samme konto som du benyttet ved kjøpet. Er kortet ditt utløpt på dato, tilbakebetaler vi automatisk til ditt nye kort.

Faktura/Konto

Har du betalt fakturaen din, vil Klarna kundeservice ta kontakt med deg og sørge for at du får refundert pengene.

Har du ikke betalt fakturaen din, vil beløpet bli motregnet fakturabeløpet. Ønsker du å utsette betalingsfristen inntil returvarene er blitt registrert, kan du kontakte Klarna kundeservice.

Du kan alltid se din fakturasaldo på klarna.com/no

PayPal

Så snart vi har mottatt returvarene dine vil vi tilbakebetale beløpet til din PayPal konto. Om du kan se beløpet som et tilgodebeløp hos PayPal eller om beløpet blir tilbakebetalt til bankkontoen din kommer helt an på hvordan du har satt opp din PayPal konto. Dette er utenfor vår kontroll, men det er enkelt og sikkert for deg å se innstillingene dine for PayPal betalinger hos PayPal.