Hva er retningslinjene for retur?

Hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere varen, tilbyr vi 30 dagers returrett etter dagen du mottok pakken.

Vennligst merk: Kjøp foretatt mellom 1. november og 31. desember kan returneres online frem til 31. januar 2018.

Returgebyr: 50,00 NOK – hvis du benytter den forhåndsbetalte returetiketten.

Her er noen ting å ha i tankene:

• Vi tilbyr ikke bytte, men du kan bestille artikkelen på nytt.
  • Artikkelen som returneres er ditt ansvar inntil vi mottar den. Derfor er det best å følge vår returguide for å beskytte dem mot skader og slitasje.
  • Vi refunderer artikler til prisen du kjøpte dem for - dette inkluderer artikler kjøpt på salg.
  • Alle varer blir kontrollert når vi får dem i retur.
  • Hvis du har mistet returseddelen, ta kontakt med Kundeservice for å få en ny.

HVORDAN RETURNERER JEG EN BESTILLING?

For alle nettbestillinger kan du bruke vår enkle returprosess. Ved å bruke det samme sendebudet som ble brukt til leveranse, følg disse enkle trinnene:

• Legg varen tilbake i posen eller skoesken den kom i slik at den ikke blir skadet på veien.
  • Oppgi årsaken ved bruk av retur-kode i det gule feltet på fremsiden av posen.
  • Ta returetiketten av returlappen og legg den til side.
  • Legg varene og returlappen i pakken de kom i.
  • Fjern den hvite stripen fra nederst på posen. Brett og forsegle bunnen.
  • Klistre på den forhåndsbetalte returetiketten og dekk over den eksisterende postetiketten.
  • Det var det: pakken er klar for retur. Lever pakken til Bring. Husk og få en kvittering som bevis på at du har returnert pakken.

Kan jeg bytte en vare?

• Nei, du kan dessverre ikke bytte varen din hos oss, men du kan alltid legge inn en ny bestilling for å motta riktig vare.
  • Varen som du ikke ønsker å beholde kan du enkelt sende i retur til oss, og så vil vi tilbakebetale deg. Ifølge lovgivningen har du alltid 14 dager til å sende tilbake uønskede varer, men som en ekstra service gir vi deg 30 dager.

Når kan jeg forvente min tilbakebetaling?

Tilbakebetalingen skjer innen 14 dager fra den dagen du sendte pakken i retur. Se mer informasjon under den betalingsmuligheten du har valgt:

Kredittkort

• Så snart vi har behandlet returvarene dine, tilbakebetaler vi beløpet og sender deg en bekreftelse på at refunderingen er utstedt.
  • Det kan ta mellom 2 og 30 dager før pengene er tilgjengelige på kontoen din. Dette avhenger av hvilken bank og kortutsteder du bruker.
  • Vi krediterer returen til samme konto som du benyttet ved kjøpet. Er kortet ditt utløpt på dato, tilbakebetaler vi automatisk til ditt nye kort.

Faktura/Konto

• Har du betalt fakturaen din, vil Klarna kundeservice ta kontakt med deg og sørge for at du får refundert pengene.
  • Har du ikke betalt fakturaen din, vil beløpet bli motregnet fakturabeløpet. Ønsker du å utsette betalingsfristen inntil returvarene er blitt registrert, kan du kontakte Klarna kundeservice.
  • Du kan alltid se din fakturasaldo på www.klarna.com/no

PayPal

• Så snart vi har mottatt returvarene dine, tilbakebetaler vi beløpet til din PayPal-konto.
  • Om du kan se beløpet som et tilgodebeløp hos PayPal eller om beløpet blir tilbakebetalt til bankkontoen din kommer helt an på hvordan du har satt opp din PayPal-konto.