Hvordan oppretter jeg en brukerkonto (Min konto)?

Klikk på 'Min konto' i menyen på venstre side i nettbutikken, og klikk på 'Opprett konto'. På registreringssiden er alle felter som er markert med stjerne obligatoriske.

Vi overholder de gjeldende reglene for databeskyttelse. Dette betyr hovedsakelig at alle dine personlige opplysninger oppbevares trygt og utilgjengelige for en tredje part.

Hvordan kan jeg slette Min konto?

Kundeservice kan slette kontoen for deg når som helst. Bare send dem en e-post: customerservice@bestseller.com