Hvordan oppretter jeg en brukerkonto (Min konto)?

Klikk på 'Min konto' i menyen på venstre side i nettbutikken, og klikk på 'Opprett konto'. På registeringssiden er alle felt markert med stjerne obligatoriske.

Vi overholder de gjeldende reglene for databeskyttelse. Dette betyr hovedsakelig at alle dine personlige opplysninger oppbevares trygt og utilgjengelige for en tredjepart.

Hvordan kan jeg slette Min konto?

Kundeservice kan slette kontoen for deg når som helst. KLIKK HER FOR Å SENDE OSS EN MELDING.