Hvordan returnerer jeg noe jeg bestilte med Klikk & Hent?

Returgebyr: 50,00 NOK – hvis du benytter den forhåndsbetalte returetiketten.

• Ønsker du å returnere en pakke du tidligere har hentet i en av våre Klikk & Hent butikker, kan du enten returnerer den tilbake til en av våre Klikk & Hent butikker eller returnere den til nettbutikken med Bring.
  • Uansett om du returnerer til en butikk eller til Bring, er det viktig at du ber om en kvittering og beholder den som en bevis på at du har sendt varen.
  • Betalte du kjøpet ditt med faktura og ønsker å sende noen av varene i retur, kan du velge og kun betale for de varene du beholder, samt returfrakten (NOK 50.00).
  • Velger du å sende hele pakken i retur trenger du ikke betale faktura- eller fraktgebyr.
  • Det skal derimot alltid betales for returfrakt (NOK 50.00).
  • Husk å ta kontakt med KLARNA og informer dem om at det er sendt en pakke i retur.

Har du sendt varer i retur til oss og allerede betalt det fulle beløp på fakturaen, vil Klarna kontakte deg og sørge for en tilbakebetaling.

Reklamasjon på Klikk & Hent varer skal alltid returneres direkte til nettbutikken.