Hvordan returnerer jeg en bestilling?

Returgebyr: 50,00 NOK – hvis du benytter vår forhåndsbetalte returetikett.

For alle nettbestillinger kan du bruke vår enkle returprosess.

Vennligst merk: kjøp foretatt mellom 1. november og 31. desember kan returneres frem til 31. januar 2018.

Det er bare å følge disse enkle trinnene:

1. Forberedelse

• Legg varen tilbake i den gjennomsiktige plastikkposen varen kom i.
  • Skriv returårsakskoden i det gule feltet på utsiden av plastikkposen.
  • Legg varen og returlappen i returpakken (du kan gjenbruke pose/pakken varene kom i).

2. Pakking

• Fest returetiketten på returpakken. Sørg for at den dekker over den gamle adresselappen.
  • Forsegl pakken godt slik at den ikke blir skadet på veien.

3. Retur

• Det var det; pakken er klar for retur. Lever pakken på nærmeste Bring postkontor.
  • Husk å be om kvittering som bevis på at du har returnert pakken.
  • Hvis du har valgt Klikk & Hent til en av våre butikker, kan du også godt returnere den tilbake til en butikk. Har du valgt levering til postkontor/ post-i-butikk, kan du ikke returnere i en butikk.

4. Refundering

• Når vi har mottatt returpakken din, sender vi deg en bekreftelse på e-post.
  • Så snart vi har behandlet returen, vil vi utstede en refundering. Vi behandler returen innen cirka 14 virkedager.
  • Vær oppmerksom på at kostnaden på returfrakt er 50,00 NOK – Hvis du bruker vår forhåndsbetalte returetikett. Vi trekker returfrakten fra din refundering.

Hvis du vil returnere en lifestyle-vare, vennligst finn de spesifikke retningslinjene for retur i produktbeskrivelsen.

Online Return in Store - Retur / bytte i butikk?

Ja, men vær oppmerksom på at ikke alle merker er deltakende. Sjekk de deltakende merkene i 'Forberedelse 1'.

Les her hvordan det fungerer:

1. Forberedelse

• Sørg for at du returnerer varen i en deltakende butikk med samme merkenavn (f.eks. JACK&JONES varer i en deltakende JACK&JONES butikk).
  • Du kan kun returnere eller bytte ubrukte varer med prislappen på.
  • Følgende butikker deltar:
    • JACK & JONES varer i JACK & JONES BUTIKKER.
    • VERO MODA varer i DELTAKENDE VERO MODA BUTIKKER.
    • J.LINDEBERG vare i J.LINDEBERG butikken i Oslo.

2. Bytte/Retur i butikk

• I butikken har du mulighet for å bytte eller returnere varen.
  • Retur: Du vil få en bekreftelse på din retur. Husk å be om en bekreftelse på retur. Du mottar ikke refundering fra butikken.
  • Bytte: Hvis du vil returnere en vare i butikken, vil du ikke motta refundering.

3. Refundering

• Butikken vil ikke refundere deg. I stedet mottar du automatisk refunderingen til samme betalingsmetode som du brukte da du kjøpte varene dine. Husk at hvis du returnerer varene dine til en butikk, sendes returinformasjonen til våre sentrale kontorer, hvor vi utsteder refunderingen. Det tar vanligvis 4-5 dager (ekskludert helger og helligdager).
  • Klarna betaling: Hvis du har betalt med Klarna, vil beløpet for returen bli slettet fra din faktura, og du vil motta en ny oppdatert faktura. Hvis du returnerer alt på ordren, vil hele fakturaen bli kansellert. Hvis du mangler fakturaen din, kan du alltid laste den ned via hjemmesiden Klarna.com.

Kan jeg bytte en vare?

• Nei, du kan dessverre ikke bytte varen din hos oss, men du kan alltid legge inn en ny bestilling for å motta riktig vare.
  • Varen som du ikke ønsker å beholde kan du enkelt sende i retur til oss, og så vil vi tilbakebetale deg. Ifølge lovgivningen har du alltid 14 dager til å sende tilbake uønskede varer, men som en ekstra service gir vi deg 30 dager.

Når kan jeg forvente min tilbakebetaling?

• Tilbakebetalingen skjer innen 14 dager fra den dagen du sendte pakken i retur.
  • Se mer informasjon under den betalingsmuligheten du har valgt:

Kredittkort

• Så snart vi har behandlet returvarene dine, tilbakebetaler vi beløpet og sender deg en bekreftelse på at refunderingen er utstedt.
  • Det kan ta mellom 2 og 30 dager før pengene er tilgjengelige på kontoen din. Dette avhenger av hvilken bank og kortutsteder du bruker.
  • Vi krediterer returen til samme konto som du benyttet ved kjøpet. Er kortet ditt utløpt på dato, tilbakebetaler vi automatisk til ditt nye kort.

Faktura/Konto

• Har du betalt fakturaen din, vil Klarna kundeservice ta kontakt med deg og sørge for at du får refundert pengene.
  • Har du ikke betalt fakturaen din, vil beløpet bli motregnet fakturabeløpet. Ønsker du å utsette betalingsfristen inntil returvarene er blitt registrert, kan du kontakte Klarna kundeservice.
  • Du kan alltid se din fakturasaldo på www.klarna.com/no

PayPal

• Så snart vi har mottatt returvarene dine vil vi tilbakebetale beløpet til din PayPal konto.
  • Om du kan se beløpet som et tilgodebeløp hos PayPal eller om beløpet blir tilbakebetalt til bankkontoen din kommer helt an på hvordan du har satt opp din PayPal-konto.