Hvordan returnerer jeg en bestilling?

Returgebyr: 50,00 NOK – hvis du benytter den forhåndsbetalte returetikett.

For alle nettbestillinger kan du bruke vår enkle returprosess. Ved å bruke det samme sendebudet som ble brukt til leveranse, følg disse enkle trinnene:

• Legg varen tilbake i posen eller skoesken den kom i slik at den ikke blir skadet på veien.
  • Oppgi årsaken ved bruk av retur-kode i det gule feltet på fremsiden av posen.
  • Ta returetiketten av returlappen og legg den til side.
  • Legg varene og returlappen i pakken de kom i.
  • Fjern den hvite stripen fra nederst på posen. Brett og forsegle bunnen.
  • Klistre på den forhåndsbetalte returetiketten og dekk over den eksisterende postetiketten.
  • Det var det: pakken er klar for retur. Lever pakken til Bring. Husk og få en kvittering som bevis på at du har returnert pakken.

Hvis du vil returnere en lifestyle-vare, vennligst finn de spesifikke retningslinjene for retur i produktbeskrivelsen.

Kan jeg bytte en vare?

• Nei, du kan dessverre ikke bytte varen din hos oss, men du kan alltid legge inn en ny bestilling for å motta riktig vare.
  • Varen som du ikke ønsker å beholde kan du enkelt sende i retur til oss, og så vil vi tilbakebetale deg. Ifølge lovgivningen har du alltid 14 dager til å sende tilbake uønskede varer, men som en ekstra service gir vi deg 30 dager.

Retur i butikkene

Hvis du har valgt Klikk & Hent til en av våre butikker, kan du også godt returnere den tilbake til en butikk. Har du valgt levering til postkontor/ post-i-butikk, kan du ikke returnere i en butikk. Det er ikke mulig å bytte en vare som er kjøpt i nettbutikken i en fysisk butikk.

Det er bare mulig og returnere, samt bytte en J.LINDEBERG vare i J.LINDEBERG butikken i Oslo. Kvittering og returlapp skal fremvises ved returnering i butikk, innen 30 dager fra kjøpsdato. Ved reklamasjon må varen derimot returneres til oss ved hjelp av returetiketten som følger med i pakken.

Når kan jeg forvente min tilbakebetaling?

• Tilbakebetalingen skjer innen 14 dager fra den dagen du sendte pakken i retur.
  • Se mer informasjon under den betalingsmuligheten du har valgt:

Kredittkort

• Så snart vi har behandlet returvarene dine, tilbakebetaler vi beløpet og sender deg en bekreftelse på at refunderingen er utstedt.
  • Det kan ta mellom 2 og 30 dager før pengene er tilgjengelige på kontoen din. Dette avhenger av hvilken bank og kortutsteder du bruker.
  • Vi krediterer returen til samme konto som du benyttet ved kjøpet. Er kortet ditt utløpt på dato, tilbakebetaler vi automatisk til ditt nye kort.

Faktura/Konto

• Har du betalt fakturaen din, vil Klarna kundeservice ta kontakt med deg og sørge for at du får refundert pengene.
  • Har du ikke betalt fakturaen din, vil beløpet bli motregnet fakturabeløpet. Ønsker du å utsette betalingsfristen inntil returvarene er blitt registrert, kan du kontakte Klarna kundeservice.
  • Du kan alltid se din fakturasaldo på www.klarna.com/no

PayPal

• Så snart vi har mottatt returvarene dine vil vi tilbakebetale beløpet til din PayPal konto.
  • Om du kan se beløpet som et tilgodebeløp hos PayPal eller om beløpet blir tilbakebetalt til bankkontoen din kommer helt an på hvordan du har satt opp din PayPal-konto.