Personvern

INNSAMLING AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER

BESTSELLER HANDELS B.V. Vijzelstraat 68-78 1017 HL Amsterdam, Nederland samler inn og behandler personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning om datavern.

I BESTSELLER HANDELS B.V. tar vi personvern og sikkerhetsmessige hensyn alvorlig. Samtidig ønsker vi å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker våre nettsider. Derfor samler vi inn litt informasjon som vi bruker når du handler i BESTSELLERs nettbutikk. Dette kan for eksempel være informasjon om hvilke sider du går til og hvilke funksjoner du klikker på.

Du vil bli varslet før opplysninger om deg samles inn. De personlige opplysningene inkluderer navnet ditt, telefonnummer, e-postadressen og din private adresse, kjøpsinformasjon og betalingsdetaljer.

HVA BRUKER BESTSELLER HANDELS B.V. OPPLYSNINGENE TIL?

BESTSELLER HANDELS B.V. samler persondata til BESTSELLERs nettbutikk for utførelse av ordre, for påmelding av etterspurte funksjoner etc. og for å sende markedsføringsmaterialer og annen informasjon om våre produkter og aktiviteter. Videre kan dine data bli brukt for å oppdage bedragersk virksomhet.

E-postadressen samles inn slik at vi kan sende deg en bestillingsbekreftelse og informere deg når bestillingen din er blitt sendt. Navnet og telefonnummeret ditt vil bli satt på en etikett på utsiden av pakken. Dette skjer for at BESTSELLER HANDELS B.V. eller våre eksterne befraktere skal kunne kontakte deg hvis det oppstår spørsmål eller problemer under sendingsprosessen eller for å informere deg om at bestillingen din er kommet frem. Har du valgt å motta pakken din i en av våre Klikk & Hent butikker, kan butikkpersonalet anvende telefonnummeret ditt til disse formål.

Dersom du er medlem i BESTSELLERs kundeklubb, kan BESTSELLER HANDELS B.V. videreføre og motta informasjon om kunde- og medlemskap, samt opplysninger om kjøpte varer til og fra BESTSELLER A/S i Danmark med hensikt om å forbedre handelsopplevelsen for BESTSELLERs kunder og for å forbedre og målrette markedsføringen vi sender til deg.

BESTSELLER HANDELS B.V. vil behandle dine personlige data for markedsføringsformål underlagt gjeldende lover, inkludert lover om innhenting av samtykke for elektronisk markedsføring.

COOKIES

BESTSELLER* bruker informasjonskapsler for å gi deg den aller beste opplevelsen når du besøker vår webside. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som legges i datamaskinens harddisk, på smarttelefonen eller annet IT-utstyr. Den gjør at datamaskinen/IP-adressen din kan gjenkjennes og informasjon kan samles inn om sidene og funksjonene som du besøker.

Første gang du besøker websiden vår, vil du se et banner øverst på siden med en erklæring om at vi bruker informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker at vi skal bruke informasjonskapsler i det hele tatt, må du deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din. Du må derimot være obs på at det i så fall kan være tjenester og funksjoner som du ikke kan bruke da disse krever informasjonskapsler for å kunne huske valgene du gjør. Du kan følge koblingen under dersom du ønsker anvisninger for hvordan du sletter informasjonskapsler fra nettleseren din.

BESTSELLER bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse som bruker av websiden vår, for å huske valgene du gjør når du bruker websiden vår, for eksempel valg av land, samt for pågående forbedring av innholdet og funksjonene som du finner på websiden. Vi bruker også informasjonskapsler til å målrette markedsføringen vår slik at den passer dine krav, samt for å lage statistikk angående bruk av websiden.

Noen informasjonskapsler lagres inntil du lukker nettleseren, andre lagres lengre enn dette.

BESTSELLER benytter seg av informasjonskapsler fra tredjeparter. En informasjonskapsel fra en tredjepart er en informasjonskapsel som er installert av noen andre enn BESTSELLER, som andre websider som leverer innhold for vår webside, leverandører av noen av våre funksjoner på websiden eller analyseringsprogrammer. Under finner du en liste over informasjonskapslene fra tredjeparter som vi bruker.

Google Analytics, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Demandware Inc., 5 Wall St., Burlington, MA 01803, USA
AddThis, 1595 Spring Hill Rd, Suite 300, Vienna, VA 22182
Av og til vil BESTSELLER vise innhold fra YouTube. YouTube kan derfor plassere informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler fra tredjeparter, som BESTSELLER ikke har noen innvirkning på. BESTSELLER har ingen kjennskap til identiteten eller formålet med slike informasjonskapsler. Dersom du ønsker å vite mer om hvilke informasjonskapsler som brukes av YouTube, kan du se deres policy om informasjonskapsler her

Dersom du bruker en kobling fra BESTSELLER sine websider til en tredjeparts webside, bør du være obs på at nye informasjonskapsler kan brukes som BESTSELLER ikke har noen innvirkning på. I så fall bør du selv finne ut av websidens policy om informasjonskapsler.

Koblinger for fjerning av informasjonskapsler via innstillinger i nettleseren:

Slik kan du konfigurere nettleseren slik at informasjonskapsler ikke lagres på datamaskinen

*: BESTSELLER består av BESTSELLER A/S, VILA A/S og BESTSELLER HANDELS B.V.

SIKKERHET

BESTSELLER HANDELS B.V.  har iverksatt en rekke sikkerhetstiltak for å sikre at våre interne rutiner samsvarer med sikkerhetsstandardene som kreves i henhold til gjeldende personvernlovgivning. BESTSELLER HANDELS B.V. jobber alltid mot å beskytte dine personlige opplysninger på best mulig måte.

DINE RETTIGHETER

Du har rett til tilgang til data om deg som er behandlet av BESTSELLER HANDELS B.V., men underlagt visse lovbestemte unntak. Du har også rett til å protestere mot innsamling og videre behandling av dine personlige opplysninger. I tillegg har du alltid rett til å ha potensielt uriktige personopplysninger korrigert eller slettet.

ENDRING AV INFORMASJON, AVREGISTRERING ETC.

Hvis du ønsker at vi skal oppdatere, endre eller slette personlige data som vi har registrert om deg, eller hvis du ikke ønsker å motta flere meldinger fra oss, eller eventuelt har spørsmål angående de ovennevnte retningslinjer, vennligst kontakt oss på customerservice@bestseller.com.

OVERFØRING TIL EN TREDJEPART

Våre personlige data kan overføres til BESTSELLERs varehus i Tyskland og Danmark for pakking og sending av varene dine samt til Bestseller A/S i Danmark for markedsføring og kundeservice-tjenester som returer og klager. Videre vil dine personopplysninger bli overført til våre eksterne forretningspartnere som vi bruker for å behandle og sende bestillingen din.

Vi ønsker å påpeke at lover og regler knyttet til vern, behandling og overføring av personopplysninger kan være annerledes i andre land enn avsetningene i Nederland. Ved å gi oss dine personlige opplysninger, samtykker du til at dine data blir overført til utlandet i samsvar med denne bestemmelsen.

SLETTING

BESTSELLER HANDELS B.V. vil behandle og lagre dine personlige data så lenge det er nødvendig og tillatt under gjeldende personvernlovgivning.

TVISTER

Nederlandsk lovgivning regulerer eventuelle omstendigheter eller eventuelle tvister som kan oppstå i forbindelse med bruk av nettstedet.