Når trekker dere beløpet?

Kredittkort

• Beløpet blir først trukket fra kortet ditt når pakken har blitt sendt fra lageret.
  • Hvis pakken ikke kan sendes, kommer du ikke til å betale for pakken.
  • Beløpet kan allikevel være reservert på kontoen din av kredittkortutstederen i en kort periode.
  • En reservasjon varer som regel i maks 8 dager.

Faktura/Konto

• Velger du Klarna faktura blir fakturaen sendt til din e-postadresse så snart pakken blir sendt fra lageret.
  • Du har 14 dager til å betale fakturaen på.
  • Ønsker du å sende noen av varene tilbake til oss, kan du velge å kun betale for de varene du beholder, samt returfrakten.
  • Velger du å sende hele pakken i retur bortfaller både faktura- og fraktgebyr.
  • Det skal derimot alltid betales for returfrakt.
  • Husk å ta kontakt med Klarna og informer dem om at du har sendt pakken i retur.
  • Hvis du velger Klarna konto, samles alle kjøpene dine på en konto og dermed på en og samme faktura.
  • Betalingen blir delt opp i månedlige avdrag, og den første innbetalingen forfaller i slutten av neste måned.

PayPal

• Vi trekker pengene dine med det samme betalingen er registrert hos oss.
  • Det pleier å ta et par minutter.
  • Dersom vi ikke er i stand til å levere pakken, vil vi refundere pengene via din Paypal-konto.