Når trekker dere beløpet?

Kredittkort

Beløpet blir først trukket fra kortet ditt når pakken har blitt sendt fra lageret. Hvis pakken ikke kan sendes, kommer du ikke til å betale for pakken. Beløpet kan allikevel være reservert på kontoen din av kredittkortutstederen i en kort periode. En reservasjon varer som regel i maks 8 dager.

Faktura/Konto

Velger du Klarna faktura blir fakturaen sendt til din e-postadresse så snart pakken blir sendt fra lageret. Du har 14 dager til å betale fakturaen på.

Ønsker du å sende noen av varene tilbake til oss, kan du velge og kun betale for de varene du beholder, samt returfrakten.
Velger du å sende hele pakken i retur bortfaller både faktura- og fraktgebyr. Det skal derimot alltid betales for returfrakt.

Husk å ta kontakt med Klarna og informer de om at du har sendt pakken tilbake.

Hvis du velger Klarna konto, samles alle kjøpene dine på en konto og dermed på en og samme faktura. Betalingen blir delt opp i månedlige avdrag, og den første betaling forfaller i slutten av neste måned.

PayPal

Vi trekker pengene dine med det samme betalingen er registrert hos oss. Det pleier å ta et par minutter. Dersom vi ikke kan sende din bestilling, tilbakebetaler vi naturligvis pengene dine igjen.