Hva er 'Min Konto'?

'Min Konto' er en brukerkonto som du kan opprette i nettbutikken for å gjøre kjøpsprosessen enklere og raskere.

Hvordan oppretter jeg en brukerkonto (Min konto)?

Klikk på 'Min konto' i menyen på venstre side i nettbutikken, og klikk på 'Opprett konto'. På registeringssiden er alle felt markert med stjerne obligatoriske.

Vi overholder de gjeldende reglene for databeskyttelse. Dette betyr hovedsakelig at alle dine personlige opplysninger oppbevares trygt og utilgjengelige for en tredjepart.

Kan jeg bestille uten Min konto?

Ja, selvfølgelig. I begynnelsen av betalingsprosessen gir vi deg muligheten til å fortsette som gjest. Men hvis du har lyst til å opprette en konto og lagre adressen din til neste gang, kan du lage et passord på ordrebekreftelsesiden. Vi lagrer aldri betalingsopplysninger.

Hvordan kan jeg slette Min konto?

Kundeservice kan slette kontoen for deg når som helst. KLIKK HER FOR Å SENDE OSS EN MELDING.