Hva er returperioden for julekjøp?

I julesesongen utvider vi returperioden.

Varer som blir kjøpt mellom 1. november og 31. desember, kan returneres med medfølgende returetikett frem til 31. januar.

Du kan også velge å returnere varene dine i en butikk som tilbyr 'Online Return in Store' frem til 15. januar. Klikk her for å se hvordan og hvor ‘Online Return in Store’ fungerer.

Vennligst merk: Varer kjøpt i butikk har ikke utvidet returperiode. Du vil finne den nødvendige informasjonen på kvitteringen.