Hvordan kommer jeg i kontakt med dere?

CHAT  Bubble_chat.png
For å starte en samtale, klikker du bare på "chat med oss"-knappen.

Knappen er kun synlig i våre åpningstider.

Åpningstider
Mandag 10:00-18:00
Tirsdag 10:00-18:00
Onsdag 10:00-18:00
Torsdag 10:00-18:00
Fredag 10:00-17:30
Lørdag 10:00-13:00
Søndag Lukket

Vår kundeservice er stengt på helligdager.

E-POST  email.jpg
Vi er også tilgjengelige via e-post på customerservice@bestseller.com, eller bruk vårt skjema for å kontakte oss.

Hvis din henvendelse ikke gjelder en nettbestilling eller vår nettside, kan du kontakte vårt hovedkontor via e-post på contact@bestseller.com.

Hovedkontoret kan hjelpe med forespørsler angående:

• Bestillinger kjøpt i butikk
  • Butikkinformasjon
  • Influencersamarbeid
  • Ledige stillinger

Henvendelser som vedrører BIANCO butikker:
+45 76 34 79 60 / kundeservice@bianco.com

OM BESTSELLER

BESTSELLER er et internasjonalt, familieeid moteselskap med et sterkt fundament. I hele sitt brede utvalg av individuelle motemerker, tilbyr BESTSELLER klær og tilbehør til kvinner, menn, tenåringer og barn.

Produktene markedsføres og selges under en rekke merker, som JACK & JONES, VERO MODA, ONLY, ONLY & SONS, SELECTED, VILA, OBJECT COLLECTORS ITEM, NOISY MAY, PIECES, Y.A.S, NAME IT, og MAMALICIOUS