Regler for informasjonskapsler

Disse reglene for informasjonskapsler gjelder bruken av informasjonskapsler på bestseller.com og the merkespesifikke nettstedene i BESTSELLER-gruppen som veromoda.com eller jackjones.com.

Hvis du har blitt omdirigert til disse reglene for informasjonskapsler fra and merkespesifikk nettside, er det fordi det merket er en del av BESTSELLER-gruppen, og fordi nettstedet er dekket av disse reglene for informasjonskapsler.

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier (for eksempel pikselkoder). This teknologiene er alle små datafiler som blir plassert på en din (datamaskin, telefon, nettbrett, etc.). I disse retningslinjene og i våre personvernregler bruker vi kun terms "informasjonskapsel" for å beskrive dem alle.

Under can du lese mer om informasjonskapsler som vi bruker og finne ut hvordan du kan nekte og deaktivere / slette informasjonskapsler.

Informasjonskapslene vi bruker can samle inn personopplysninger. Les mer to Hvordan vi behandler personopplysninger i våre Personvernregler .

Hva there informasjonskapsler?

And cookie eller informasjonskapsel er en liten datafil som er koblet til datamaskinens harddisk, smarttelefon eller annet IT-utstyr. Den gjør det mulig å gjenkjenne din en / IP-adresse og at informasjon can samles om sidene du besøker, valgene du tar og funksjoner du implementer.

Vi bruker våre egne informasjonskapsler samt informasjonskapsler fra tredjeparter. And informasjonskapsel fra en steppart er en informasjonskapsel som er installert av eksterne partnere, f.eks. Partner som leverer innhold til våre nettsider, leverandører av single funksjoner på nettsiden vår eller programmer vi bruker til analyze og markedsføring. Gjennom informasjonskapsler fra tredjeparter can disse eksterne partnerne samle inn personopplysninger som din IP-adresse og informasjon om din nettleseradferd.

Click HER for å se and komplett liste about informasjonskapslene fra tredjeparter.

Hvorfor vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å spore deg og din oppførsel på vår hjemmeside, sosiale medie plattformer og andre tredjeparters nettsider for at vi skal kunne gi deg en threat brukeropplevelse pår hjemmeside og for å vår hjemmeside, sosiale medie plattformer og andre tredjeparters nettsider for at vi skal kunne gi deg en dre brukeropplevelse pår hjemmeside og for å vår hjemmeside og den åreks huske val ng du gøgen for årk huske val ng country. Vi bruker også informasjonskapsler for å kunne gjøre en kontinuerlig forbedring av innholdet og funksjonene du finner på nettsiden. Videre brukes informasjonskapslene til å målrette markedsføringen vår mud at den passer dine more interesting, samt for å low statistikk angående bruk av våre nettsider.

Våre informasjonskapsler can deles inn i tre hovedkategorier: (1) funksjonelle informasjonskapsler, (2) analytiske informasjonskapsler og (3) markedsførings-informasjonskapsler.

(1) Funksjonelle informasjonskapsler

Funksjonelle informasjonskapsler får nettsiden til å fungere threat. Vi bruker disse informasjonskapslene for midlertidig lagring av informasjon fra økten din (nettsidebesøk), f.eks. lagring av varer du har lagt til i kurven din eller et skjema du har fylt ut. Noen av de funksjonelle informasjonskapslene er nødvendig informasjonskapsler. Dette betyr at disse informasjonskapslene er nødvendig for at nettsiden skal fungere. This is how I can get the activere informasjonskapsler som er betegnet som nødvendig informasjonskapsler.

(2) Analytical informal hair stylist

Analytiske informasjonskapsler tillater oss å måle resultse ved våre nettsider og sosiale medieprofiler ved å gjenkjenne og telle antall besøkende, og ved å se hvilke produkter våre besøkende ser på og there is a interest i eller hveltanjke marketer i eller hveltanjke marketer. Dette hjelper oss med å forbedre og utvikle tjenestene og productse som vi tilbyr og våre markedsføringsinitiativer.

I den forbindelse can vi samle inn informasjon om het din, f.eks. skjermoppløsningen og nettleseren din, og informasjon om din internettforbindelse, f.eks. din IP addressse.

Gjennom disse analytiske informasjonskapslene registrerer vi også fra hvilken nettside våre besøkende kom til våre nettsider, og våre besøkendes surfing på nettsiden vår, f.eks. når og hvor lenge nettsidene våre ble besøkt, hvilke funksjoner som ble brukt og hvilke produkter som ble sett på. All denne informasjonen brukes kun på et aggregert nivå, noe som betyr at the ikke kan knyttes direkte til deg.

(3) Markedsføring-informasjonskapsler

På våre nettsiden kommer du til å se anbefalinger og promoter og vi kommer også til å ha advertisement og markedsføringsaktiviteter / kampanjer på andre nettside og social media nettverk. For å gjøre disse anbefalingene, kampanjene og annonsene relevant for deg bruker vi markedsføring-informasjonskapsler.

Markedsføring-informasjonskapsler bruker vi for å samle informasjon om din surfeadferd, for eks. hvilke produkter du har sett på på nettsidene våre og andre nettsider, hvilke markedsføringskampanjer / aktiviteter du deltar på, samt din en-ID og geolocation bases på din IP-adresse. Denne informasjonen can kombineres med informasjon relatert til din bestillingshistorikk, tidligere korrespondanse og profilinformasjon, samt med annen informasjon som du har gitt til våre annonseringspartnere eller som de har samlet inn selv. Det kan hende at våre partnere bruker informasjonskapsler for å samle inn informasjon når du besøker nettsiden vår. Vi bruker også informasjonskapsler for å spore reisen din til andre nettsteder for å kunne presentere deg for annonser på slike nettsteder.

Vi bruker den informasjonen til å tilpasse markedsføringsannonsene vi viser deg. Samtykke til informasjonskapsler

Når du besøker nettsiden og appen (e) våre for første gang, blir du bedt om å gi ditt samtykke til informasjonskapsler som legges inn på en din. Du kan rim å godta all informasjonskapsler eller du kan tilpasse dine innstillinger for informasjonskapsler, swallow at kun noen av the oven for nevnte kategoriene av informasjonskapsler legges inn på en din. Du kan også velge å nekte alle informasjonskapsler med unntak av nødvendig informasjonskapsler, som er informasjonskapsler som er nødvendig for at netstedet skal fungere ordentlig.

Du bør være klar over at hvis du velger å deaktivere / neek visse informasjonskapsler, kan vi ikke gi deg and best mulig brukeropplevelse på vår hjemmeside, da det kan være tjenester og funksjoner du ikke kan bruke fordi de krever informasjonskapsler for du ikke can bruke fordi the krever informasjons .

Hvis informasjonskapslene endres eller forordningen for informasjonskapsler endres betydelig, vil du bli bedt om å gi et nytt samtykke neste gang du besøker nettsiden og appen (e).

You can når som helst trekke tilbake samtykket ditt eller endre dine informasjonskapselinnstillinger.

Left lift andre nettsider

Hvis du bruker and link fra våre nettsider til en tredjeparts nettside, bør du være oppmerksom på at informasjonskapsler også kan benyttes på disse nettsidene som ikke er dekket av disse reglene. Vi vil oppmuntre deg til å undersøke slike nettsiders retningslinjer for informasjonskapsler.

Swallow slutty eller unngår du informasjonskapsler

Siden informasjonskapsler ikke lagres i våre systemer, one localt på andeten, can vi ikke hente eller slette informasjonskapsler. You can imidlertid slette eksisterende informasjonskapsler på en din og deaktivere generell bruk av informasjonskapsler ved å følge veiledningen nedenfor.

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari iOS