Jeg klarer ikke å spore pakken min. Hvorfor?

Vi sender alle pakkene fra lageret vårt i Polen i én forsendelse. Hvis du ikke kan spore pakken, er det trolig fordi den ennå ikke har forlatt lageret.

Hvis du fortsatt ikke klarer å spore pakken din etter 2 arbeidsdager, nøl ikke med å kontakte kundeservice.

Alternativt kan du sjekke statusen for bestillingen din, inkludert sporing, ved å logge inn med e-postadressen din og bestillingsnummeret i 'Kontroller din bestilling'.

For å sjekke bestillingen din, klikk her:
BIANCO | JACK & JONES | J.LINDEBERG | MAMALICIOUS | NAME IT | NOISY MAY | OBJECT | ONLY | PIECES| SELECTED | VERO MODAVILA | Y.A.S

Vi anbefaler at du oppretter en 'konto' for enkelt å lagre og spore fremtidige bestillinger.