Jeg trenger en ny returetikett. Hvordan får jeg en?

Du kan enkelt lage en returetikett selv gratis ved å registrere returen din i en av returportalene våre med bare noen få steg.

Når du registrerer returen din, kan du spore den gjennom returportalen, og du blir informert når returen din ankommer lageret vårt for behandling.

Bare følg disse stegene og gjør returen din klar for avsending på nærmeste postkontor.

For alle nettbestillinger: Du har 100 dager fra datoen du mottok bestillingen din til å returnere eventuelle varer.

Hvis du har en konto:

• Logg inn på "Min konto"
  • Gå til "Bestillinger"-siden, og klikk på bestillingen med varene du ønsker å returnere.
  • Klikk på "Returner varer", og du kan begynne å registrere returen din på nett ved å følge instruksjonene i returportalen

Hvis du ikke har en konto:

• Velg merkevaresiden du kjøpte bestillingen din fra, og klikk på merkevarelogoen for å fortsette til returportalen:
jackjones.com returportal
veromoda.com returportal
only.com returportal
vila.com returportal
pieces.com returportal
bianco.com returportal
selected.com returportal
nameit.com returportal
y-a-s.com returportal
mamalicious.com returportal
onlyandsons.com returportal
jlindeberg.com returportal
noisymay.com returportal
objectci.com returportal