Hvordan bruke returportalen?

Hva er returportalen?

Ved å registrere returen din på nett, kan du spore returen gjennom returportalen.

Du vil også motta oppdateringer om pakkens reise tilbake til lageret vårt, og du blir informert når returen din ankommer lageret vårt for behandling.

Du kan enkelt lage en returetikett selv, hvis du trenger en ny for å returnere varene dine.

For alle nettbestillinger: Du har 100 dager fra datoen du mottok bestillingen din til å returnere eventuelle varer.

Vær oppmerksom på at du kun kan registrere retur i returportalen for bestillinger kjøpt på nett.

Hvordan registrerer jeg min retur i returportalen?

Det er kun noen få raske og enkle steg for å registrere returen din på nett.

Steg 1: Velg merkevaren du kjøpte bestillingen fra i rullegardinlisten nedenfor, og klikk på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Velg merkevaresiden du bestilte fra:

Hvis du utførte bestillingen på jackjones.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på veromoda.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på only.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på selected.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på vila.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på nameit.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på pieces.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på mamalicious.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på onlyandsons.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på y-a-s.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på bianco.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på jlindeberg.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på noisymay.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Hvis du utførte bestillingen på objectci.com, klikker du på merkevarelogoen for å gå til returportalen

Steg 2: Klikk på "Kom i gang", og skriv inn bestillingsnummeret ditt og et av følgende: postnummer, e-postadresse eller telefonnummer

Steg 3: Velg varene du vil returnere, og årsaken til at du returnerer dem

Steg 4: Forsikre deg om at all personlig informasjon er riktig

Steg 5: Velg "Bring (NO)", og velg nærmeste postkontor for å returnere pakken

Steg 6: Last ned returetiketten, skriv ut og fest den på pakken.

Steg 7: Lever pakken på det valgte postkontoret, og husk å få kvittering som bevis på at du har returnert pakken.

Du kan spore fremdriften til pakken din i returportalen ved å klikke på "Spor min retur" og legge inn bestillingsnummeret ditt.

Vær oppmerksom på at "Mottatt på lokalt knutepunkt" betyr at pakken din fremdeles er i landet ditt, klar for transport til lageret vårt.

Du vil motta en automatisk e-post når pakken din har blitt skannet på lageret som retur.

Vår kundeservice hjelper deg gjerne hvis du har problemer når du registrerer returen din i returportalen.