Var befinner sig min försändelse?

När du har gjort en beställning skickar vi ett e-postmeddelande till dig. Meddelandet innehåller information om beställda varor, vart försändelsen ska levereras och vilka köpevillkor som gäller. När din försändelse har skickats får du även ett spårningsnummer via e-post.

Om du öppnar ett konto hos oss kan du se tidigare och aktuella beställningar och handla snabbare och bekvämare. Anmäl dig genom att klicka på ”Min sida” i menyn till vänster på vår webbplats.

OBSERVERA: Det kan dröja 36-48 timmar innan du kan spåra försändelsen. För att hålla låga leveranskostnader skickar vi alla försändelser från vårt lager i Tyskland med samma lastbil. Därför kan försändelsen inte börja spåras förrän den har nått ditt land och sorterats där.