Vilka möjligheter har jag för leverans?

Vi erbjuder flera olika leveransalternativ. Leveransalternativen för Sverige listas i diagrammet nedan.

Leveranstyp

Tid

Pris

Standardleverans (Bring/DHL)

3-5 arbetsdagar

49,00 SEK (gratis för beställningar över 499 SEK)

Click & Collect (Bring)

3-5 arbetsdagar

9,00 SEK (gratis för beställningar över 499 SEK)

Expressleverans (DHL)

1-2 arbetsdagar*

149,00 SEK

*För glesbefolkade områden (främst norra Sverige samt öar) kommer det att bli längre leveranstid.

Standardleverans (Bring/DHL)

Om du betalar din order med kredit-eller bankkort kan du själv bestämma vilket DHL ombud din order ska skickas till (på samma sida som du skriver in din betalningsinformation). Väljer du en av de övriga betalningsmöjligheterna blir ordern automatiskt skickad till det utlämningsställe som ligger närmast din adress.

När ditt paket har kommit fram till ditt DHL utlämningsställe får du ett SMS med information om ditt paket och vart du ska hämta det.

Paketet ligger hos ombudet/utlämningsstället i 14 dagar. Om paketet inte hämtas ut inom 14 dagar kommer det att skickas tillbaka till oss och dina pengar återbetalas.

Click & Collect (Bring)
Välj Click & Collect-leverans när du beställer här i online-butiken, så levereras ditt paket till en av våra utvalda butiker.

När du är klar med din order kan du välja din närmaste butik i kassan. Kom ihåg att ange ditt mobilnummer och din e-postadress, så skickar vi ett SMS och ett e-postmeddelande med en fyrsiffrig kod när ditt paket har kommit till butiken. Det är viktigt att du sparar den fyrsiffriga koden och tar med den till butiken när du ska hämta ditt paket.

Om du inte har hämtat ditt paket inom 14 kalenderdagar från och med den dag då paketet anlände till butiken, returneras paketet till oss. Därefter återbetalar vi hela beloppet till dig och skickar ett bekräftelse-e-postmeddelande till dig.

Expressleverans (DHL) – Hemleverans.

När du väljer expressleverans med DHL kommer din order att bli levererad direkt hem till din dörr inom 1-2 vardagar* mellan klockan 08.00 till 18.00. Lägger du din order en fredag, lördag eller söndag får du din order på tisdagen veckan efter.

Du kommer att få ett SMS eller e-post innan de levererar ditt paket, samt ytterligare ett när du har fått leveransen.

*För glesbefolkade områden (främst norra Sverige samt öar) kommer det att bli längre leveranstid.

Är du inte hemma när DHL vill leverera din order lägger de ett meddelande i din brevlåda med information om hur du kan få en ny leverans av din order. Om leveransen inte har ägt rum inom 30 dagar kommer DHL att skicka ordern i retur till oss och så gör vi en återbetalning till dig. Vi skickar dig i så fall en e-post när vi har mottagit returpaketet samt ännu en e-post när vi har återbetalat dig.

Spårning:

Så snart ditt paket har skickats från vårt lager får du ett e-post med ett spårningsnummer, så att du kan följa paketet hela vägen hem till dig. Det kan ta 36-48 timmar innan spårningsinformationen för ditt paket blir tillgänglig.

Kan ni leverera till postbox?

Av säkerhetsskäl och för att skydda kundernas betalningsuppgifter levererar vi inte till postboxar.

Måste jag betala några tull- eller importkostnader?

Nej. Utöver leveranskostnaderna förekommer inga extra avgifter eller otrevliga överraskningar. Alla tull- och importkostnader ingår i priserna som du ser på vår online shop och i din orderbekräftelse.