Hur snabbt får jag återbetalningen?

När vi har mottagit din retur får du ett e-postmeddelande som bekräftar detta. Därefter kontrollerar vi returen och återbetalar hela beloppet. Återbetalningen sker inom 14 dagar efter att du har gjort en retur. Se mera under den betalningsmetod som du har valt:

Vi återbetalar enligt den betalningsmetod som du valde när du gjorde din beställning.

Kreditkort

Vi återbetalar dig direkt till samma kort som ordern är betalad med. Observera att det kan ta mellan 2 till 30 dagar innan beloppet är tillgängligt på ditt konto. Återbetalningstiden styrs av din kortutställare och beror vad du har för kreditavtal med din bank.

PayPal

Vi gör en återbetalning till ditt PayPal konto. Observera att det kan ta mellan 2 till 30 dagar innan beloppet är tillgängligt på ditt konto. Om du kan se att du har beloppet tillgodo hos dem eller om de betalar tillbaka beloppet till ditt bankkonto beror på hur du har valt att ha ditt PayPal konto. Denna del är utom vår kontroll men det är lätt för dig att ändra dina inställningar för dina PayPal betalningar hos PayPal.

Klarna faktura

Betalade du din order med faktura och vill göra en retur, kan du dra av summan för din retur från det totala beloppet. Väljer du att returnera alla varor på din order ska du inte betala fakturaavgift eller eventuell frakt. Kom ihåg att meddela Klarna att du har gjort en retur.

Om du har valt Klarna faktura och betalat den, kontaktar Klarna dig angående återbetalningen. Om du inte har betalt fakturan ännu, kommer returbeloppet att dras från fakturabeloppet.

Presentkort

Om du har betalat en order med presentkort kommer vi att utfärda ett nytt presentkort som täcker hela beloppet.

Om beställningen betalades med en kombination av ett presentkort och ett annat betalningsalternativ, kommer den kontanta betalningen att återbetalas först. Om det fortfarande kvarstår ett överskjutande belopp, kommer du att få ett nytt presentkort med det återstående beloppet.