Jag har ett tekniskt problem, eller kan inte använda varukorgen. Hur löser jag problemet?

Om du har ett tekniskt problem kan du lösa det på ett antal olika sätt.

Försök först att installera de senaste uppdateringarna och programfixarna för ditt operativsystem.

Varukorgen kan orsaka problem av flera anledningar:

• Du kanske klickade på webbläsarens bakåtknapp istället för på länken ”Fortsätt handla” i online shoppen.
  • Dina cookies-inställningar kanske inte accepterar vår sida.  Kontrollera inställningarna eller försök ta bort dina cookies. Det kan du göra med webbläsarinställningarna.
  • Du har kanske en gammal version av din webbläsare. Kontrollera att den senaste versionen är installerad.

Eventuellt kan en annan kund ha köpt den sista varan innan du blev klar med beställningen. När du lägger en vara i varukorgen blir den inte reserverad för dig. Ibland händer det att en annan kund hinner köpa den innan du har slutfört beställningen i kassan.

Om du fortfarande har problem med vår webbutik kan du alltid få hjälp av vår kundtjänst. För att de ska kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt bör du ha följande information till hands:

• Vilket operativsystem använder du? (exempelvis Windows Vista, Mac OS 9.0)
  • Vilken webbläsare använder du? (exempelvis Google Chrome version 36, Safari 7.0, Internet Explorer 9, Firefox 31.0)
  • Vilken webbadress försökte du nå? (exempelvis http://shop.bestseller.com)
  • När uppstod problemet? Ange datum och tid.
  • Visades ett felmeddelande på skärmen? Kopiera i så fall meddelandet och klistra in det.