Jag har en fråga. Hur kan jag bäst kontakta er?

FRÅGA OSS! VI HJÄLPER DIG GÄRNA.

E-POST:

Vänligen klicka här för att skicka ett meddelande till oss, så svarar vi dig så fort vi kan.

TELEFON:

Om du har några frågor om din order, ber vi dig att ha ditt ordernummer till hands när du ringer oss.

För frågor som rör vår online-butik: (0) 8 585 550 65 - Just nu är det många som kontaktar oss och vi kan därför vara tvungna att svara dig på engelska.

För frågor som inte rör vår online-butik (arbete, återförsäljning etc.): (0) 8 585 55000

ÖPPETTIDER

Måndag till torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Vår kundtjänst är stängd på allmänna helgdagar och under veckosluten.

Vår kundtjänst är stängd den 25. och 26. december och 1. januari på grund av helgdagar.
Den 24., 27. och 31. december svarar vi på dina frågor via vårt kontaktformulär https://support.bestseller.com/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=79278