Vilka olika betalsätt erbjuder ni?

Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ:

Betalningsalternativ  Aviavgift
Kreditkort
KLARNA faktura  29 SEK
KLARNA konto
PayPal
Presentkort

På betalningssidan kan du välja att betala med kreditkort, faktura eller Paypal.

Kreditkort

Vi accepterar VISA, VISA Electron och MasterCard.

När du betalar med kort kan du komma vidare till din bank för verifiering av ditt kort. Alla korttransaktioner genomförs av ADYEN. På din kontoöversikt kommer det att stå BESTSELLER samt ditt ordernummer.

Har du Nordea som bank? Då måste du logga in på NORDEAS SIDA och aktivera ditt kort för internetköp.

Faktura/Konto

Vi erbjuder betalning med faktura genom vår samarbetspartner Klarna AB. Du kan välja mellan två olika betalningssätt:

• Klarna faktura, där du betalar hela beloppet på en gång
  • Klarna konto, där du väljer att delbetala

För att läsa mer om Klarna och företagets allmänna villkor och bestämmelser, vänligen klicka på denna länk: HTTPS://WWW.KLARNA.COM/SE/VILLKOR

PayPal

Vi drar dina pengar så fort betalningen är registrerad hos oss. PayPal-betalningar bekräftas normalt inom ett par minuter. Det tillkommer naturligtvis inte någon extra avgift utöver eventuell fraktkostnad.

Presentkort

Du har möjlighet för att betala med presentkort som är köpt antingen i vår online-butik eller i en av BESTSELLER:s butiker.