Hur skapar jag ett konto (Min sida)?

Klicka på ”Min sida” i menyn till vänster i vår online shop, och klicka därefter på ”Skapa konto”. På registreringssidan är alla obligatoriska fält markerade med en stjärna.

Vi följer alla tillämpliga dataskyddsregler. Det innebär att alla dina personuppgifter förvaras på ett säkert sätt och inte vidarebefordras till någon tredje part.

Hur gör jag för att ta bort mitt konto (Min sida)?

Vår kundtjänst kan radera ditt konto åt dig när du vill. Du behöver bara skicka ett e-postmeddelande till: customerservice@bestseller.com