Hur skapar jag ett konto (Min sida)?

Klicka på „Min sida“ i menyn till vänster i vår online-butik, och klicka därefter på „Skapa konto“. På registreringssidan är alla obligatoriska fält markerade med en stjärna.

Vi följer alla tillämpliga dataskyddsregler. Det innebär att alla dina personuppgifter förvaras på ett säkert sätt och inte vidarebefordras till tredje part.

Hur gör jag för att ta bort mitt konto (Min sida)?

Vår kundtjänst kan radera ditt konto åt dig när du vill. VÄNLIGEN KLICKA HÄR FÖR ATT SKICKA ETT MEDDELANDE TILL OSS