Hur skar jag sköta mina kläder?

GÖR SÅ HÄR

• Läs alltid tvättrådsetiketten och alla skötselanvisningar.
  • Plagg med liknande färger och tvättråd tvättas tillsammans.
  • Temperaturen på tvättrådsetiketten är den högsta temperatur plagget ska tvättas i. Om du är tveksam, välj alltid en lägre temperatur.
  • Vänd avigsidan utåt före tvätt för att hålla plaggen i gott skick och bevara kvaliteten.

UNDVIK

• Lagom är bäst när det gäller tvättmedel. Överdosera inte.
  • Torktumla inte om tvättrådsetiketten avråder från detta.
  • Undvik produkter och tvättmedel som innehåller blekmedel.
  • Tryckta mönster och andra dekorationer ska inte strykas, eftersom de lätt tar skada av höga temperaturer.
  • Plagg med metalldetaljer eller metallisk look ska inte blötläggas.