Hur returnerar jag en beställning med Click & Collect?

• Om du väljer Click & Collect som leveranssätt, kan du som vanligt returnera din order via ett DHL-ombud. Om du returnerar en vara är det viktigt att du sparar det kvitto som du får från ditt utlämningsställe. Detta är beviset på att du skickat varan ifall den skulle komma bort under transporten.
  • Returpaketet måste lämnas in hos ett ombud och får inte läggas i en brevlåda. Skickas paketet via en brevlåda, kan vi inte göra en eftersökning/reklamation ifall paketet skulle komma bort under transporten. I dessa tillfällen kan vi inte återbetala beloppet.
  • Vi behandlar din retur inom 14 dagar från och med den dag då DHL returnerade paketet till oss. Du får ett e-postmeddelande så snart vi har registrerat ditt returpacket i vårt lager.
  • Betalade du din order med faktura och vill göra en retur, kan du dra av summan för din retur från det totala beloppet. Väljer du att returnera alla varor på din order ska du inte betala fakturaavgift eller eventuell frakt. Kom ihåg att meddela KLARNA att du har gjort en retur. Har du valt att betala hela din faktura och därefter skickat något i retur kommer Klarna att kontakta dig för en återbetalning.

Läs också om byta i butik.