När ska beloppet betalas?

Kreditkort

Vi drar först beloppet från ditt kort när din order lämnar vårt lager. Kan vi inte skicka din order till dig kommer du inte att betala någonting. Beloppet kan ändå vara reserverat på ditt konto av kortutgivaren i en kortare period. En reservation varar som regel max 8 dagar.

Faktura/Konto

Väljer du Klarna Faktura skickas fakturan till din e-post så fort ordern är skickad från vårt lager. Du har 14 dagar på dig att betala din faktura.

Vill du göra en retur på några av varorna kan du endast dra av priset för dessa varor från det totala beloppet när du betalar din faktura. Väljer du att skicka tillbaka alla varor du har beställt tar vi bort fakturaavgiften och eventuell fraktkostnad. Kom ihåg att kontakta Klarna och meddela dem om du har gjort en retur.

Väljer du Klarna Konto samlas alla dina köp på ett konto/en faktura och du gör en delbetalning på beloppet. Första betalningen förfaller i slutet av månaden efter du har beställt.

PayPal

Vi drar beloppet från ditt Paypal konto så snart betalningen är registrerad hos oss. Normalt tar det endast ett par minuter. Kan vi inte skicka din order kommer vi naturligvis att göra en återbetalning till dig.