Scvad är 'Min sida'?

Min sida är ett användarkonto som du kan skapa i vår online-butik. Med ett användarkonto blir beställningsprocessen både lättare och snabbare.

Hur skapar jag ett konto (Min sida)?

Klicka på „Min sida“ i menyn till vänster i vår online-butik, och klicka därefter på „Skapa konto“. På registreringssidan är alla obligatoriska fält markerade med en stjärna.

Vi följer alla tillämpliga dataskyddsregler. Det innebär att alla dina personuppgifter förvaras på ett säkert sätt och inte vidarebefordras till tredje part.

Kan jag beställa utan att ha ett konto (Min sida)?

Javisst. När du går till kassan kan du välja att fortsätta som gäst. Om du emellertid skulle vilja skapa ett konto och spara din adress till nästa beställning, kan du skapa ett lösenord på sidan för orderbekräftelse. Vi sparar aldrig några betalningsuppgifter.

Hur gör jag för att ta bort mitt konto (Min sida)?

Vår kundtjänst kan radera ditt konto åt dig när du vill. Vänligen klicka här för att skicka ett meddelande till oss