Hur lång returrätt har jag för inköp av julklappar?

Under jul/nyår förlänger vi vår returperiod!

Köp gjorda mellan den 1 november och 31 december kan returneras med hjälp av vår returetikett till och med den 31 januari.

Du kan även välja att returnera dina varor till en butik som erbjuder ”Online Return In Store” till och med den 15 januari. Klicka här för att se hur ”Online Return in Store” fungerar.

Vänligen observera: Varor som köpts i butik omfattas inte av den förlängda returperioden. Du hittar all nödvändig information på kvittot.