Hur kontaktar jag er?

CHAT  Bubble_chat.png

Klicka på ‘chatta med oss’-knappen för att börja ett samtal.
Knappen är bara synlig under våra öppettider.

Öppningstider
Måndag 10:00-18:00
Tisdag 10:00-18:00
Onsdag 10:00-18:00
Torsdag 10:00-18:00
Fredag 10:00-18:00
Lördag 10:00-13:00*
Söndag Stängt

*Chatten är stängd den 23 oktober

Vår kundtjänst är stängd på allmänna helgdagar.

E-POST  email.jpg

Du kan också nå oss via e-post på customerservice@bestseller.com, eller använd vårt webbformulär för att kontakta oss.
Om din fråga inte gäller en onlinebeställning eller vår webbsida, kan du nå vårt huvudkontor via e-post på contact@bestseller.com.
Huvudkontoret kan hjälpa dig med ärenden som:

• Beställningar gjorda i butik
  • Butiksinformation
  • Influencersamarbete
  • Jobbmöjligheter

OM BESTSELLER

BESTSELLER är ett internationellt, familjeägt företag med stabil grund. Med sitt stora utbud av individuella modemärken, erbjuder BESTSELLER kläder och accessoarer för kvinnor, män, tonåringar och barn.

Produkterna marknadsförs och säljs under en mängd märken som JACK & JONES, VERO MODA, ONLY, ONLY & SONS, SELECTED, VILA, OBJECT COLLECTORS ITEM, NOISY MAY, PIECES, Y.A.S, NAME IT och MAMALICIOUS