Varför kan jag inte spåra min försändelse?

Vi skickar alla försändelser från vårt lager i Polen i en enda leverans. Om du inte kan spåra din försändelse har den troligen inte hunnit lämna vårt lager.

Det kan ta upp till 36-48 timmar innan du kan spåra paketet. Spårningen kan inte påbörjas förrän paketet har anlänt till sorteringsanläggningen i ditt land. Om du inte kan spåra ditt paket, har det förmodligen inte lämnat vårt lager ännu.

Alternativt kan du kontrollera statusen för din beställning, inklusive spårning, genom att logga in med din e-postadress och beställningsnummer i "Kontrollera din beställning".

För att komma till "Kontrollera din beställning", klicka här:
BIANCO | JACK & JONES | J.LINDEBERG | MAMALICIOUS | NAME IT | NOISY MAY | OBJECT | ONLY | PIECES | SELECTED | VERO MODA | VILA | Y.A.S

Vi rekommenderar att du skapar ett "konto" för att enkelt kunna spara och spåra dina framtida beställningar.