Hur gör jag en beställning?

Du kan enkelt göra en beställning online. Beställningar kan inte göras över telefon eller via email

• Om du klickar på 'Lägg till i varukorgen' efter att du valt färg ock storlek på den vara du vill ha, så läggs den till din beställning

• Du hittar en översikt  alla dina varor i varukorgen genom att klicka på väsk-ikonen uppe till höger.

• Nere på höger sida hittar du delsumma, summa och leveransmetod. Du kan justera leveransmetoden i nästa steg.
  • Observera att du måste genomföra .. steg för att genomföra köpet. Om du har en rabatt- eller kampanjkod kan du lägg till den genom att klicka i rutan för 'Jag vill använda en kampanjkod' och fylla i koden i fältet.
  • Om allt överensstämmer, kan du gå vidare till kassan

Du har nu bara tre steg kvar:

• Välj leveransmetod och fyll i adressuppgifterna
  • Välj betalningssätt
  • Kontrollera din orderinformation och betala