Jag behöver en ny returetikett. Hur får jag en?

Du kan enkelt skapa en returetikett själv genom att registrera din retur via en av våra returportaler, med bara några få steg.

När du registrerar din retur kan du också följa den via returportalen och du får information om när returen kommer fram till vårt lager för hantering.

Följ bara dessa steg, och gör din retur redo att lämnas in hos närmsta postombud.

För alla onlinebeställningar: du har 100 dagar på dig att returnera alla varor från den dag du tar emot beställningen.

Om du har ett konto:

• Logga in på ‘Mitt konto’
  • Gå till "Beställningar" och klicka på den beställning som innehåller de varor du vill returnera.
  • Klicka på "Returnera varor", så kan du börja registrera din retur online genom att följa instruktionerna i returportalen

Om du inte har något konto:

• Välj sidan för det märke du beställt från och klicka på märkets logotyp för att komma till returportalen:
Returportal för
jackjones.com
Returportal för
veromoda.com
Returportal för
only.com
Returportal för
vila.com
Returportal för
pieces.com
Returportal för
bianco.com
Returportal för
selected.com
Returportal för
nameit.com
Returportal för
y-a-s.com
Returportal för
mamalicious.com
Returportal för
onlyandsons.com
Returportal för
jlindeberg.com
Returportal för
noisymay.com
Returportal för
objectci.com